Maak jouw website succesvol

Artikelen

Bij Kick Ads zijn we altijd bezig met leren, onderzoek doen en volgen we het laatste nieuws om up to date te blijven met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van online marketing en advertising. Wij vinden het ook belangrijk om die kennis te delen met jou, daarom maken we regelmatig nieuwe blogs zodat ook jij up-to-date kan blijven met de nieuwste trends op het gebied van van online marketing.

 •  
  Wat is de Facebook Pixel? De Facebook Pixel is een handige analyse tool die verschillende dingen bij kan houden, zoals gedrag van bezoekers op je website, welke pagina’s ze bekijken, acties ze ondernemen en of ze converteren. Ook kan de Facebook Pixel remarketing lijstjes maken van bijvoorbeeld lezers van je blog. Wat..
 •  
  Google Analytics is altijd al lastig geweest voor Digital Marketers. Het kan verwarrend zijn, overwelmend en soms gewoon te moeilijk zijn voor de gemiddelde persoon om te begrijpen en  ontcijferen. In sommige gevallen slaan marketers het rapporten van analytics data aan hun klanten over omdat ze niet weten waar ze..
 •  
    Waarom maakt het uit of je mobiel adverteert? Goede vraag. Wat maakt mobiel adverteren nou anders dan normaal adverteren? Het antwoord ligt minder voor de hand dan je zou denken. Mensen zijn drukke wezens, altijd onderweg en druk bezig met hun werk of hobby. Tegenwoordig heeft bijna iedereen wel een smartphone..
 •  
  Facebook als advertentieplatform Social media spelen een grote rol in het dagelijks leven van veel mensen. Meer dan twee miljard mensen gebruiken Facebook ten minste een keer per maand. Facebook is in Nederland vooral ook erg groot en een perfect platform om mensen te benaderen. Als je al een pagina hebt..
 •  
  Adverteren op internet met video advertising Misschien ben je al bekend met de “klassieke” vormen van online advertising zoals Google search advertenties of “display” ads, maar video advertising kan nog veel meer bieden dan die twee. Je kan direct je publiek aanspreken door middel van video op manieren die gewoon niet..
 •  
  Introductie Google shopping is een uniek soort advertentie, die bestaat uit een klein vakje met een plaatje, productnaam en prijs. Deze advertenties worden vertoond aan klanten die zoeken naar het product in Google of eerder de productpagina hebben weergeven om op die manier warere leads te genereren dan een klant die..
 •  
  De onderdelen van een Search Ad Titel De titel van advertentie bestaat uit twee regels. Op een mobiele versie van google kunnen de twee regels onder elkaar staan. De titel moet de aandacht van de leer trekken, en relevant zijn aan de zoekterm van de gebruiker. Beschrijving De beschrijving heeft iets meer ruimte voor..
 •  
  Je hebt de term misschien vaker langs zien komen. Google Adwords. Maar wat is Google Adwords nou precies? Google adwords is een platform van Google, speciaal voor online advertenties. Van tekst advertenties op Google.nl tot advertentie videos op Youtube, alle vormen van online advertenties vallen onder Adwords. Er zijn verschillende categorieën voor..

Leer advertenties kicken in 3 stappen!

Kennis delen is vermenigvuldigen. In de gratis PDF lees je precies hoe je in 3 stappen online resultaat kunt halen. Zo kun je zelf aan de slag en weet je hoe je jouw online groei aan kunt pakken. Jij wilt toch ook online groeien?

PDF Download
Bezig met versturen