Meer rendement uit je advertenties?

YouTube

Wat is YouTube Adertising?

Er zijn verschillende vormen van video advertising, zo zijn er bijvoorbeeld TrueView ads, waarbij je alleen betaalt als je kijkers het hele filmpje bekijken.

Bumper ads zijn korte videos van zes seconden die je kunnen helpen met brand reach en frequency. Bumper ads werker erg goed wanneer ze gecombineerd worden met een lijst van mensen die jouw TrueView ad al gezien hebben.

Als je doel meer subs en likes is, kan je ook jouw video promoten door hem als “suggested” te laten zien aan de rechter kant van videos.

Waarom YouTube?

YouTube is het grootste video platform ter wereld. Groter zelfs dan TV zelfs voor de jeugd tegenwoordig. Marketing op YouTube is niet alleen goedkoper dan traditioneel adverteren, maar geeft je ook inzicht en analytics op een manier waar traditionele media alleen maar van kunnen dromen.

Je kan precies inzien hoe oud je publiek is, of ze man of vrouw zijn, hoe lang ze je advertentie gezien hebben en of ze er op geklikt hebben. Daarom is adverteren op YouTube ideaal voor branding en awareness.

Bij Kick Ads zijn we ervaren met het maken en beheren van YouTube advertenties en kunnen wij u helpen een succesvolle campagne op te zetten. Neem vandaag nog contact op en start met scoren!

 • Mobiel adverteren

  Steeds meer mensen gebruiken hun mobiel voor al hun internet benodigdheden. mensen zoeken even snel wat op, zoeken naar een product of service op het moment dat ze denken wat nodig te hebben. Dit is een gouden moment om een potentiële klant een advertentie te tonen. Mobiel adverteren is effectief..
 • Lokaal adverteren

  Door middel van gespecialiseerde advertenties speciaal gericht op lokale hits kunnen we er voor zorgen dat jouw advertenties niet alleen geoptimaliseerd zijn om de meeste relevante leads binnen te halen, maar halen we tegelijkertijd de kosten flink onderuit door minder relevante hits te vermijden.
 • Branding

  Ben je meer geinteresseerd in naamsbekendheid dan een specifiek product adverteren? Dan is branding wat je nodig hebt. Wij bij Kick Ads kunnen er voor zorgen dat jouw merknaam in de spotlight komt te staan. Maak daarom vandaag nog een afspraak.
 • Video advertisement

  Met videos kan je mensen aanspreken op een persoonlijk niveau. Ideaal voor branding of voor als je mensen wilt oproepen om iets te doen of aan te schaffen. Maar de video moet natuurlijk wel professioneel gemaakt zijn.
 • YouTube

  YouTube is het grootste video platform ter wereld. Groter zelfs dan TV zelfs voor de jeugd tegenwoordig. Marketing op YouTube is niet alleen goedkoper dan traditioneel adverteren, maar geeft je ook inzicht en analytics op een manier waar traditionele media alleen maar van kunnen dromen.
 • Instagram

  Adverteren via Instagram is nog redelijk nieuw en onbekend, maar er is een erg grote markt, vooral voor jonge mensen. 2.1 miljoen Nederlanders gebruiken Snapchat. Het overgrote deel van deze gebruikers zijn jonger dan 19. Dit maakt Instagram uniek.
 • Twitter

  Twitter is een geweldig platform voor ondernemers. Op Twitter kun je eenvoudig een doelgroep definiëren om vervolgens jouw boodschap op te richten. Vantevoren kunnen we bepalen wat het doel van de campagne is en hem daar mee optimaliseren. Meer volgers bijvoorbeeld. Of meer bezoekers naar jouw website.
 • LinkedIn

  LinkedIn richt zich heel specifiek op een doel: recruiten. Adverteren op LinkedIn is vrij duur relatief gezien, met een erg hoge cost-per-click. Maar daartegenover staan relevante clicks met een hoge relevantie. Bij Kick Ads kunnen we voor u de meest effectieve advertenties schrijven zodat u de mensen die u zoekt..
 • Facebook

  Facebook is gigantisch, met meer dan een miljard actieve gebruikers elke dag. Bijna iedereen in Nederland gebruikt Facebook dagelijks, wat het een perfect platform maakt voor adverteren. Het voordeel van Facebook is dat je heel specifiek en getarget kan adverteren, bijvoorbeeld alleen naar vrouwen tussen 18-29 in Utrecht, of Mannen..
 • Google shopping

  Shopping ads zijn uniek en komen alleen voor op Google zelf. Wanneer iemand op Google een product zoekt, zullen shopping advertenties bovenin de pagina komen.
 • Google display

  Google's display netwerk is breed. Van bannering tot video advertenties, een groot netwerk van de meest populaire websites op het internet maken deel uit van het Google display netwerk. Dit netwerk gebruiken wij ook voor onze advertenties en we weten precies hoe we er uit kunnen springen en er voor..

Leer advertenties kicken in 3 stappen!

Kennis delen is vermenigvuldigen. In de gratis PDF lees je precies hoe je in 3 stappen online resultaat kunt halen. Zo kun je zelf aan de slag en weet je hoe je jouw online groei aan kunt pakken. Jij wilt toch ook online groeien?

PDF Download
Bezig met versturen