Bereik meer mensen online!

Alles over online adverteren

 

Kickads

Kick Ads is een team van Google Adwords en Social Media specialisten met een passie voor resultaten. We zijn gedreven, competitief en competent. We houden van een uitdaging en zijn niet tevreden tot we het best mogelijke resultaat behalen per campagne. Wat daarbij super belangrijk is voor ons is dat we jou er bij betrekken en zorgen dat jij altijd precies weet wat je aan ons hebt en wat we voor je doen.
Kick Ads is te vinden op Maliebaan 71H in Utrecht. Kijk bij onze contact pagina om de locatie te zien in Google Maps.
Neem contact op met ons via onze contact pagina of bel direct: 030-7601213

 

Google Adwords

Google Adwords is de collectieve naam van alle vormen van advertenties via Google's netwerk. Dit gaat om Google, Google Partners en Youtube. Leer meer over Adwords in dit artikel.
Google Adwords heeft geen minimum budget, je kan al adverteren vanaf 5 euro per dag als je zou willen. Hoe veel je betaalt per klik hangt erg af van welke termen als zoekwoorden worden gebruikt. Sommigen zijn duurder dan anderen.
Google Adwords kan je helpen veel verschillende dingen te beruiken. De belangrijkste is conversies. Je product verkopen, inschrijvingen binnen krijgen of likes op je video. Mensen kunnen door middel van Google Adwords jouw website eerst zien wanneer ze zoeken op specifieke producten, wat je een groot voordeel kan geven tegenover je concurrenten.
CPC/PPC staat voor "Cost per click" of "Prijs per click" , de kosten van een lead die op jouw advertentie klikt. Deze kosten verschillen per zoekterm. Sommige zoektermen hebben relatief weinig concurrentie en zijn erg relevant voor jouw website en zijn dus goedkoper, terwijl bij hoge concurrentie of brede zoekwoorden de CPC hoger kan zijn.
Door Google Adwords te gebruiken kom jij boven organische resultaten te staan in Google, dus zullen mensen eerder op jouw advertentie klikken en op die manier op jouw website terecht komen.

 

Soorten Advertenties

Google SEO is erg belangrijk voor het vindbaar maken van jouw website in Google, maar dat is maar het halve werk. Je moet ook een goed ingerichte Google Adwords campagne hebben lopen om echt je website in de spotlight te zetten. Op die manier kan je bijna de hele bovenste helft van een Google search page aan jouw website wijden.
Video advertenties zijn tijdrovend en kunnen kostelijk zijn om te maken, maar in sommige gevallen kan een video het verschil maken voor een conversie. Maar misschien nog belangrijker, een video advertentie is perfect voor Branding. Laat de wereld weten wie je bent en spread the word!
Lokaal adverteren is handig als je bijvoorbeeld een winkel bent met klanten die uit de directe omgeving komen. Lokaal adverteren is mogelijk met Google Adwords, zo kan je bijvoorbeeld instellen dat alleen mensen in een straal van 10km van jouw winkel jouw advertenties te zien krijgen.
Merksbekendheid genereren kan tricky zijn als je niet echt weet waar je moet beginnen. een goede plek om meer mensen bekend te maken met je merk is Social Media. Een branding campagne op Youtube of Facebook kan wonderen doen voor je leads.
Adverteren op specifieke locaties kan je het beste doen met Google Adwords of Facebook. Door verschillende mogelijkheden van filteren kunnen we een specifiek gebied targetten en zo mensen uit een heel klein en specifiek gebied targetten zodat je alleen de meest relevante leads binnen krijgt.
Dat kunnen wij zeker! Als je meer wilt weten over onze verschillende services, check onze Diensten pagina. Wij kunnen je helpen met elke vorm van online adverteren zodat jij ook online kan knallen!

 

Adverteren op Social Media

Om te adverteren op Facebook heb je een Facebook bedrijfspagina nodig. Deze kan je linken aan je Facebook advertisement account, dan kun je vanuit je Facebook Advertising account je posts boosten of advertenties maken. Hulp nodig bij het inrichten van je campagne? Kick Ads heeft je rug. Wij kunnen jouw advertenties beheren en coaching geven waar nodig is. Neem vandaag nog contact met ons op.
Om te adverteren op Twitter moet je eerst een Twitter account hebben voor het bedrijf waar je mee adverteert. Afhankelijk van wat je doel is zijn er verschillende opties mogelijk voor adverteren op Twitter. Hulp nodig bij het inrichten van je campagne? Kick Ads heeft je rug. Wij kunnen jouw advertenties beheren en coaching geven waar nodig is. Neem vandaag nog contact met ons op.
Adverteren op Youtube kan op verschillende manieren. Allereerst heb je een Youtube kanaal nodig voor je bedrijf waar je jouw Ads kan uploaden. Alle advertenties kunnen gemanaged worden vanuit je Google Adwords account. Hulp nodig bij het maken van accounts of managen van je campagnes? Wij kunnen je helpen! Neem snel contact met ons op en zie wat we voor jou kunnen betekenen!
Adverteren op Instagram werkt bijna hetzelfde als adverteren via Facebook. Instagram is namelijk van Facebook, en hun advertentieplatform is gelinkt met Instagram. Om te adverten op instagram heb je wel een bedrijfs instagram nodig. Hulp nodig bij het instellen/aanmaken van accounts en het managen van je advertenties? Wij kunnen je daarbij professionele hulp geven om je advertenties op Instagram te laten knallen.
Zoek jij de ideale stagiares of werknemers voor je bedrijf? Adverteren op linkedIn is hier voor de ideale plek. Om te adverteren op LinkedIn heb je een LinkedIn bedrijfspagina nodig. LinkedIn gebruikt een gebruiksvriendelijke campaign manager, die je helpt met het opzetten van je campagnes. Wil jij een professioneel team achter je advertenties hebben? Neem dan snel contact met ons op en wij zorgen dat uw bedrijf in de spotlight komt te staan.

Stel een vraag

Staat jouw vraag er niet tussen? Stel hem ons direct en wij zullen proberen zo snel mogelijk een antwoord te geven.

Stel een vraag

Leer advertenties kicken in 3 stappen!

Kennis delen is vermenigvuldigen. In de gratis PDF lees je precies hoe je in 3 stappen online resultaat kunt halen. Zo kun je zelf aan de slag en weet je hoe je jouw online groei aan kunt pakken. Jij wilt toch ook online groeien?

PDF Download
Bezig met versturen